Vælg sprog
1 stk. ARNE JACOBSEN damaskdug
Før musen henover billedet for at zoome

1 stk. ARNE JACOBSEN damaskdug

DKK 1.260,00
   På lager
Antal
Giv en elegant gave med ikonisk design af Arne Jacobsen. Den klassiske damaskdug med det tidløse mønster er udvalgt blandt Arne Jacobsens efterladte skitser og skaber en smuk og detaljerig symmetri i en stilfuld opdækning.

Designet blev lanceret i 2002 som en hyldest til den danske arkitekt i anledning af 100-året for hans fødsel. Kollektionen med Arne Jacobsens design er nøje udvalgt sammen med hans barnebarn, Tobias Jacobsen, der også har designet tekstiler til vores kollektion.

I den stilfulde hvide farve får bordet et helt klassisk udtryk og en særlig elegance, som er velegnet til alverdens lejligheder.
Gaven indeholder:
1 stk. ARNE JACOBSEN damaskdug, str. 140 x 200 cm i farven hvid.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.