Vælg sprog
1 stk.  ABILD viskestykke og 1 pakke LINEN karklude
Før musen henover billedet for at zoome

1 stk. ABILD viskestykke og 1 pakke LINEN karklude

DKK 240,00
   På lager
Antal
Den perfekte gave til ham eller hende, der ikke vil gå på kompromis med funktionelt design til køkkenet. Gaven består af det elegante ABILD viskestykke, designet af Bent Georg Jensen, i en kraftig hør- og bomuldskombination samt de stilfulde LINEN karklude i 100% hør. Køkkenfavoritter i en slidstærk kvalitet, som sikrer optimale tørreegenskaber, der holder i mange år frem.

I den smukke mørkeblå farvesammensætning skaber denne gaveidé et klassisk og yndefuldt udtryk, som vil passe ind i ethvert køkken.

Gaven indeholder:
1 stk. ABILD viskestykke i farven Deep Blue
1 pakke med 2 stk. LINEN karklude i farven Deep Blue

Læs hele beskrivelse
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.