Vælg sprog
1 sæt. FACET sengetøj
Før musen henover billedet for at zoome

1 sæt. FACET sengetøj

DKK 1.500,00
   På lager
Antal
Stilfuldt sengetøj er altid en populær gave – også til personen, der har alt. Facetmønstrets enkle, geometriske former og regelmæssighed skaber en særlig ro og harmoni. Ren selvforkælelse til soveværelset hvor stilhed, balance og afslapning er i højsædet. FACET er designet i 1980’erne af tekstilkunstner Jette Nevers, der med sin indsigt i væveteknik har skabt et feteret design, hvor damaskvævningen udnyttes til at skabe et elegant skyggespil i facetmønstret.

Med sit elegante og tidløse udtryk passer sengetøjet ind i en hvilken som helst indretningsstil og tilfører både renhed, elegance og skønhed til soveværelset.

Gaven indeholder:
1 stk. FACET sengetøj, str. 60 x 63 cm eller str. 140 x 200 cm i farven White.

Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.