Vælg sprog

VI HOLDER FEST – OG DU ER INVITERET!


Lørdag d. 18. november tager vi hul på julens mange glæder og inviterer til juleevent i vores 9 butikker, som alle vil emme af julestemning. I butikkerne finder du bl.a. vores nye juledug, FINNSDÓTTIR, designet af kunstner og keramiker Thora Finnsdóttir – smukt dækket med Thoras bud på julebordet anno 2017. Vi står selvfølgelig også klar med inspiration til årets lækreste julegaver samt smagsprøver på julelækkerier fra Nordisk og Summerbird.

Det er også dagen, hvor vi helt eksklusivt frigiver 200 stk. nummererede FINNSDÓTTIR duge, i den forførende farve Winetasting, og de heldige får, ganske gratis, en æske SAMSURIUM POLARIS keramikstjerner med i købet.

Vi glæder os til at se dig!

Vær velkommen
Georg Jensen Damask

Psst! HUSK også at deltage i vores store julekonkurrence, hvor vinderen går hjem med en nummereret FINNSDÓTTIR dug i farven Winetasting samt en æske af Thora Finnsdóttirs smukke keramikstjerner. Vi udtrækker en vinder i hver af vores 9 butikker.


GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os