Vælg sprog
 OLDER sengetøj White
Før musen henover billedet for at zoome
 OLDER sengetøj White
 OLDER sengetøj White
 OLDER sengetøj White

OLDER sengetøj White

DKK 1.200,00   På lager
Antal
Design OLDER Paris

Tidløst, hvidt sengetøj, der iklæder dynen og puden en uniform med inspiration fra den klassiske stribede skjorte og modeverdenen. Tro mod skjorten som forbillede holdes dyne og pude på plads i betrækket med knapper, der er betrukket med hvid bomuldstråd.

I hvid er sengetøjet vævet i monokrome hvid på hvid-striber, som med deres forskelligartede vævninger skriver sig ind i en klassisk tradition. Det hvide sengelinned udstråler en helt særlig ro og mildhed med de fine betrukne knapper som en særlig detalje.

Bag OLDER designet står designduoen Morten Thuesen (Danmark) og Letizia Caramia (Italien), der har en fortid i den internationale modeverden og siden 2013 har designet uniformer til førende restauranter, hoteller og gourmetuniverser over hele verden fra basen i Paris. OLDER PARIS’ klassiske uniformdesign og tanker om kvalitet, funktionalitet og et langtidsholdbart designudtryk er på subtil vis blevet overført til det eksklusive sengetøj, som sætter en hel ny standard inden for tekstiler til soveværelset.

OLDER sengetøjet fås i flere farvekombinationer. Et lagen fra Georg Jensen Damask i en solid lærredsvævning fuldender udtrykket.Om sengetøj:
  • Vævet af 100% ægyptisk, kæmmet bomuld

  • Vask ved 60°C. Hvidt sengetøj tåler vask ved 95°C.

Gode råd
  • Vi anbefaler, at du folder produktet helt ud inden vask og undgår overfyldning af maskinen. Produktet strækkes let efter vask.

  • Sengetøjet kan godt tåle tørretumbling, men vi anbefaler hængetørring af sengetøjet, da det giver et glattere resultat og er bedre for miljøet.

  • De første gange du vasker dit sengetøj vil du måske opleve det krøller lidt, men det bliver glattere i brug når fibrene er blevet bearbejdede.

  • Ønskes et glat og blank udtryk anbefales strygning.Vis mere
Vis mindre
Mest populære
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.

KUNDESERVICE

Har du spørgsmål, kan du kontakte os