Vælg sprog
DUGEUNDERLAG
Før musen henover billedet for at zoome

DUGEUNDERLAG

DKK 340,00

   På lager
Antal
Et næsten uundværligt dugeunderlag, som er yderst anbefalelsesværdigt til borddækningen.

Ikke alene beskytter dugeunderlaget spisebordet mod fugt og pletter. Det gør også, at dugen ligger fast og ikke skrider på bordets overflade, hvilket er særlig vigtigt ved glatte borde. Samtidig får en underdug i god kvalitet det bedste frem i en dug ved at sikre fine, bløde fald ved alle kanter og hjørner. Helt grundlæggende ligger dugen flottere med et dugeunderlag.

Find den dug der skal ligge oven på dit dugeunderlag lige her.

Georg Jensens Damasks dugeunderlag er fremstillet i ftalat-fri, PVC-behandlet bomuldsstof og fås både i standardmål og metermål.


Vis mere
Vis mindre
GEORG JENSEN DAMASK

Georg Jensen Damask er en kulturbærer af både dansk designtradition og håndværkshistorie. Vores historie bygger på stolte vævetraditioner siden 1756, men der har været vævere i familien bag Georg Jensen Damask helt tilbage til 1500-tallet.
Dengang og nu er tekstilerne baseret på klassisk design, med fokus på funktionalitet og kvalitet.  

Gennem tiden har vi arbejdet sammen med nogle af de mest anerkendte vævere, designere og arkitekter som f.eks. Arne Jacobsen, Cecilie Manz, Andreas Engesvik, Margrethe Odgaard og Nanna Ditzel. Endvidere har vi adskillige projekter bag os med Kongehuset og kan med stolthed kalde os Kongelig Hofleverandør.